Menü
Kosár

Cserepes virágok

Cikkszám: CSE02
Azalea kaspóbanA képen látható virág csak illusztráció . A növényt a. virág színéhez illő kaspóban szállítjuk Az ár bruttó ár, a szállítási költséget nem tartalmazza!..
4 950 Ft
Cikkszám: CSE05
Cala kaspóbanA képen látható virág csak illusztráció . A növényt a. virág színéhez illő kaspóban szállítjuk Az ár bruttó ár, a szállítási költséget nem tartalmazza!..
8 900 Ft
Cikkszám: CSE03
Cserepes flamingó kaspóbanA képen látható virág csak illusztráció . A növényt a. virág színéhez illő kaspóban szállítjuk Az ár bruttó ár, a szállítási költséget nem tartalmazza!..
8 600 Ft
Cikkszám: CSE04
Gusmania kaspóbanA képen látható virág csak illusztráció . A növényt a. virág színéhez illő kaspóban szállítjuk Az ár bruttó ár, a szállítási költséget nem tartalmazza!..
3 450 Ft
Cikkszám: CSE01
Korallvirág kaspóbanA képen látható virág csak illusztráció . A növényt a. virág színéhez illő kaspóban szállítjuk Az ár bruttó ár, a szállítási költséget nem tartalmazza!..
3 180 Ft
Cikkszám: CSE06
Phanelopsis orchidea kaspobanA képen látható virág csak illusztráció . A növényt a. virág színéhez illő kaspóban szállítjuk Az ár bruttó ár, a szállítási költséget nem tartalmazza!..
8 700 Ft
Cikkszám: test
 tesztvásárláshoz létrehozva..
100 Ft
Tételek: 1 - 7 / 7 (1 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.