Menü
Kosár

Szállítási feltételek

Hello!

Szakács Zoltán vagyok. Bármi kérdésed van a rendeléseddel vagy a kiszállítással kapcsolatban, bátran keress!

Elérhetőségem: mobil +36 30 96 70 433    email: info kukac nefelejcsvirag.hu

 

Szállítási feltételek

A termék akkor tekinhető megrendeltnek, ha a megrendelő a tranzakció végén a megrendelésről egy visszaigazolást kap az álatala megadott e mail címre.

A szállítási költséget  a galériában  közölt árak nem tartalmazzák!

A megrendeléseket leghamarabb a megrendelést követő 3 óra elteltével szállítjuk ki Szeged területén. ( A szállítási körzetben ehhez még hozzáadódik az útidő is! ) Az ettől eltérő szállításokat  - azonnali, országos vagy nemzetközi - minden esetben csak előzetes egyeztetés után vállaljuk! Az egyeztetés a + 36 30 96 70 433 telefonon lehetséges.

A kiszállítás szünetel:

Január 1. én

Húsvét vasárnap és hétfőn, pünkösd vasárnap és hétfőn

December 24. én 14 óra után , 25. én és 26.án és 31. én 14 óra után

A fenti időpontokra leadott rendeléseket a szünnapot követő első munkanapon szállítjuk ki!

Nagyobb alkalmakkor ( Valentin, nőnap, anyák napja) a kiszállítás kért időpontját igyekszünk figyelembe venni, azonban a előfordulhatnak csúszások, ezért csak azt tudjuk garantálni, hogy a küldeményt az adott napon szállítjuk ki. Ezeken a napokon az előre leadott rendelések elsőbbséget kapnak!

 

Fizetési módok:

 

PayPal rendszeren keresztül:

A Paypal az EU által és Magyarországon is engedélyezett, banki jogosultságokkal rendelkező, mára már e-kereskedelmi szabványnak minősülő, biztonságos fizetési szolgáltató. Felületén fizethetsz PayPal számládról, vagy bankkártyával. A bankkártyás fizetéssel automatikusan regisztrálsz egy ingyenes PayPal számlát. Ezzel bármikor vásárolhatsz az interneten a későbbiekben anélkül, hogy a kártyád adatait  újból meg kellene adnod.

Elfogadnak minden dombornyomott kártyát, illetve regisztráció után az electron kártyákat is.

Bankkártyával:

Bankkártyával az OTP SIMPLE rendszerén keresztül történik a fizetés. Az OTP SIMPLE, az EU által és Magyarországon is engedélyezett,  biztonságos fizetési szolgáltató.

Elfogadott kártyák.  MAESTRO, MASTERCARD, VISA, VISA ELECTRON, AMERICAN EXPRESS

Figyelem! Nem minden bank által kibocsátott Maestro és VISA Electron típusú kártyával lehet interneten fizetni. Kérjük, érdeklődjön kártyakibocsátó bankjánál!

Kiszállításkor készpénzben:

A megrendelt árú átvételekor, a futárnak egyenlíted ki az árú ellenértékét.

Postai csekken:

Az árú ellenértékének beérkezése után szállítjuk ki a megrendelt árút. A szállítás időpontjának megjelölésekor kérlek vedd figyelembe az  utalási időt!              Cím: Szakácsné Sipos Mária 6726 Szeged Műhely u. 24.

Banki átutalással:

Banki átutalást csak magyarországi bankból tudunk fogadni! Ha külföldi bankból kíván átutalást indítani, előtte kérem vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

(info kukac nefelejcsvirag.hu vagy telefonon: +3630 96 70 433)

Az árú ellenértékének beérkezése után szállítjuk ki a megrendelt árút. A szállítás időpontjának megjelölésekor kérem vegyék figyelembe az  utalási időt !

Bankszámlaszám:  

                                    Wise Bank 12600016 19149016 83171858

                                     számla tulajdonos:  Szakácsné Sipos Mária

 

Átutalással, havonta:

Külön megállapodás alapján lehetőség van a megrendelt árú ellenértékét a tárgyhónapot követően átutalással egyösszegben kiegyenlíteni.  (Ez a fizetési mód azoknak előnyös, akik rendszeresen, havonta többször vásárolnak.)

A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.