Menü
Kosár

Esküvő RSS Feed

19 jún. Rendezvénydekoráció
0 5097
Elkészítjük igény szerint: bálak, konferenciák, kiállítások, irodák, előadások, fogadások és egyéb alkalmak teljes körű dekorációját.Ajánlatkérés: e mail: info kukac nefelejcsvirag.hu telefon: + 36 30 99 86 170 ..
19 jún. Teremdíszítés
0 6567
Ezeket a terem díszítéseket virágüzletünk készítette és azért került a galériába, hogy inspirációt, ötletet adjon az érdeklődőnek.  Árakat csak az után tudunk mondani, ha egy személyes beszélgetés alkalmával megbeszéljük az elképzeléseket és a lehetőségeket.Ha már ismert, hogy milyen virágokra van szükséged, és tájékozódni szeretnél az árakról,..
19 jún. Templomi díszek
0 7006
Templomi díszeinkkel kapcsolatban pontos árat csak az után tudunk mondani, ha egy személyes beszélgetés alkalmával megbeszéljük az elképzeléseket és a lehetőségeket.Ha már ismert, hogy milyen virágokra van szükséged, és tájékozódni szeretnél az árakról,kattints az alábbi linkre, vagy küldj egy e mailt az info kukac nefelejcsvirag.hu címre,vag..
19 jún. Autódíszek
0 6078
Az autó dísznek összhangban kell lennie a menyasszonyi csokorral, ezért az árat csak személyes beszélgetés keretében  a konkrét igény ismeretében tudjuk megadni.Ha már ismert, hogy milyen virágokra van szükséged, és tájékozódni szeretnél az árakról,kattints az alábbi linkre, küldj egy e mailt az info kukac nefelejcsvirag.hu címre,vagy hívd ..
19 jún. Esküvői asztaldíszek
0 7037
Asztali díszekkel kapcsolatban pontos árat csak az után tudunk mondani, ha egy személyes beszélgetés alkalmával megbeszéljük az elképzeléseket és a lehetőségeket.Ha már ismert, hogy milyen virágokra van szükséged, és tájékozódni szeretnél az árakról,kattints az alábbi linkre, küldj egy e mailt az info kukac nefelejcsvirag.hu címre, vagy hívd a..
19 jún. Kitűzők, kiegészítők
0 5935
Az alábbi képek segítenek inspirációt, ötletet adni az érdeklődőnek. A kitűzők ára 1 500.-Ft és 3 000.-Ft között van a felhasznált virágok függvényében.Ha már ismert, hogy milyen virágokra van szükséged, és tájékozódni szeretnél az árakról, kattints az alábbi linkre, küldj egy e mailt az info kukac nefelejcsvirag.hu címre, vagy hívd a +36 30 99 ..
18 jún. Menyasszonyi csokrok
0 16170
Az alábbi menyasszonyi csokrok üzleteinkben készültek és azért kerültek a galériába, hogy inspirációt, ötletet adjanak az érdeklődőnek. A menyasszonyi csokrok ára 5 000.-Ft-tól indul, de konkrét árat itt azért nem közlünk, mert elvünk, hogy csak olyan menyasszonyi csokor készülhet, ami tökéletesen illik a menyasszonyhoz. Ezt csak úgy tudjuk megtenn..
17 jún. Esküvői képek
0 10492
Hajnalka és Feri külföldről szervezte az esküvőjét. Több kiváló esküvői szolgáltatót tudtunk ajánlani nekik.Pontos elképzelésük volt mit szeretnének - sikerült megvalósítanunk. Az esküvői virágokat és a teremdekorációt is mi készítettük.Andi és Atti rózsaszínben látja a világot! Ennek megfelelően választottak színvilágot. A teljes esküvői dekor..
Tételek: 1 - 8 / 8 (1 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.