Menü
Kosár

Virágcsokrok

Cikkszám: KCS02
Vegyes szezon csokor az aktuálisan beszerezhető virágokból. A legjobb döntés, ha nem tudod, melyik csokrot válaszd! Akinek a virágot küldöd egészen biztosan örülni fog! A képen l..
Alapár: 8 350 Ft
Cikkszám: Val pezsgo
Vegyes virágok dobozban, kis üveg pezsgővelA képen látható kompozíció csak illusztráció. A vágott virágokat mindig frissen szerezzük be, ezért előfordulhat, hogy az általad rendelt kompozíció nem pontosan ilyen lesz, de jellegében és értékben hasonlót készítün..
14 800 Ft
Cikkszám: LCS191
Nem tudsz választani a csokrok közül? Bízd ránk! Csak az összeget kell eldöntened és mi a többit megoldjuk! A fenti összeg a szállítási költséget nem tartalmazza!..
Alapár: 15 000 Ft
Cikkszám: KCS18
Elegáns, mutatós csokor, bármely korosztály számára! A képen látható csokor csak illusztráció és az M méretnek felel meg. A vágott virágokat mindig frisse..
Alapár: 8 500 Ft
Cikkszám: KCS16
Pasztell, kerek csokor, tökéletes ajándék. A képen látható csokor csak illusztráció és az M méretnek felel meg. A vágott virágokat mindig frissen szerezzük be, ez&ea..
Alapár: 9 800 Ft
Cikkszám: vidam-nap
Vidám összeállítás dobozban A képen látható kompozíció csak illusztráció. A vágott virágokat mindig frissen szerezzük be, ezért előfordulhat, hogy az általad rendelt készítmény nem pontosan ilyen lesz, de jellegében és értékben hasonlót készítünk.  Az ár brutt..
12 600 Ft
Cikkszám: KCS19
virág box, különbőző méretben Modern, minden alkalomra megfelelő ajándék.A képen látható készítmény csak illusztráció .  Az ár bruttó ár, a..
Alapár: 13 800 Ft
Tételek: 37 - 43 / 43 (2 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.