Menü
Kosár

Kiemelt termékek

Cikkszám: LCS191
Nem tudsz választani a csokrok közül? Bízd ránk! Csak az összeget kell eldöntened és mi a többit megoldjuk! A fenti összeg a szállítási költséget nem ..
Alapár: 6 000 Ft
Cikkszám: vidam-nap
Vidám összeállítás dobozban A képen látható kompozíció csak illusztráció. A vágott virágokat mindig frissen szerezzük be, ezért előfordulhat, hogy az ..
12 600 Ft
Cikkszám: KCS08
Vegyes frézia csokor, a tavasz illatát viszi házhoz!   Idény jellegű virág, nem kapható egész &..
Alapár: 8 000 Ft
Cikkszám: DE04
Ajándék és virág utalvány Ha nem tudod, minek örülne, bízd Rá!   Választhat az üzlet teljes árukészletéből!Az utalvány a Nefelejcsvirág..
Alapár: 5 000 Ft
Cikkszám: LCS10
3 szálas rózsa csokor, különböző színekben rendelhető.3 szálas rózsa csokor, különböző színekben rendelhető.A képen látható csokor csak illusztráció. ..
4 900 Ft
Cikkszám: KCS18
Elegáns, mutatós csokor, bármely korosztály számára! A képen látható csokor csak illus..
Alapár: 4 250 Ft
Cikkszám: KCS07
Érzések, amit a virágok mondanak el helyetted! A képen látható csokor csak illusztráció &eacu..
Alapár: 9 850 Ft
Cikkszám: kcs51
Gyönyörű, nagy kerek csokor az aktuálisan beszerezhető virágokból.A képen látható csokor csak illusztráció. A vágott virágokat mindig frissen szerezzü..
35 000 Ft
Cikkszám: KCS19
Modern vonalú csokor.Modern vonalú csokor, minden alkalomra megfelelő.A képen látható csokor csak illusztráció. A vágott virágokat mindig frissen szer..
11 900 Ft
Cikkszám: KCS11
Aki ilyen csokrot kap, rózsaszínben fogja látni a világot!A képen látható csokor csak illusztr&aa..
Alapár: 5 850 Ft
Cikkszám: LCS02
Gyönyörű, vegyes csokor, minden alkalomra megfelelő. A képen látható csokor csak illusztráció és az M méretnek felel meg. A vágott virágokat mindig f..
Alapár: 6 500 Ft
Cikkszám: Cs 10
Vegyes csokor.Modern az új trendnek megfelelő kompozíció, minden alkalomra kiváló.A képen látható csokor csak illusztráció. A vágott virágokat mindig ..
11 800 Ft

További szolgáltatásaink

Elkészítjük igény szerint: esküvők bálok, konferenciák, kiállítások, irodák, előadások, fogadások és egyéb alkalmak teljes körű dekorációját.
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.